söndag 26 april 2015

Direkt i soporna


Jag får en del sådana här kuponger hemskickat från olika klädbutiker. Tidigare tänkte jag alltid att jag kunde gå och kika på vad som finns för att passa på att handla när jag fick rabatt. Och så handlade jag kanske lite kläder till barnen även om de egentligen inte behövde. Jag tänkte alltså precis så som de räknar med att man ska tänka. Att man handlar mer om man får 25% rabatt. 

Behöver jag säga att jag inte tänker på samma sätt nu? Direkt ner i pappersåtervinningen åker dom. Och det kommer säkert leda att jag inte får hem lika mycket reklam och kuponger. Win-win! :-)


4 kommentarer:

  1. Säg upp så mycket adresserad reklam som möjligt, så slipper du gå med det till återvinningen! :)
    Jag mailade till ett gäng företag för några år sedan och i dagarna anmälde jag mig till ett register för att slippa adresserad reklam. *försöker minnas adressen* Återkommer om jag finner den.

    SvaraRadera
  2. Du skulle ju kanske också kunna sälja/ge bort sådana kuponger till de som redan hade tänkt att de skulle handla just där och då...

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset om att säga upp adresserad reklam! Jag jobbar hårt med att slippa alla nyhetsbrev osv som kommer via mailen men där är det ju lättare att bara klicka i att man inte vill ha några. Ska ta tag i detta också även om jag minns från tidigare perioder med mindre shopping att reklamen minskar när man inte handlar så mycket (gäller från butiker där jag är medlem i kundklubbar osv)

    Sälja kuponger? Gör folk det? Kanske något att fundera på men första tanken var att det verkade krångligt. Men absolut att jag kan spara dem och skänka till folk jag känner. Det var en riktigt bra idé!

    SvaraRadera
  4. Brukar alltid spara rabattkuponger, tänker att om jag verkligen skulle behöva något (och då BEHÖVA, inte vilja ha) så är det bra med rabatt. Nyhetsbrev prenumererar jag på också men de filtreras direkt in i en undermapp så jag ser dem aldrig, och återigen om jag behöver något kan jag gå igenom mappen och se om det finns något erbjudande att utnyttja :) Fast det här är kanske lätt för mig att göra som i princip inte har några pengar att lägga på onödiga saker, svårare kanske att motstå när man vet att man har pengar att göra av med.

    SvaraRadera